CAMPER HUREN LIMBURG

Heeft u altijd al eens een camperreis willen maken, maar behoort het aanschaffen van een camper niet tot uw mogelijkheden? Dan hebben wij de oplossing voor u. Bij ons huurt u een camper en na een mooie vakantie te hebben gehad brengt u de camper gewoon weer bij ons terug.

Droomreis

Is het uw grote droom om met een camper een lange reis te maken door Italië, Frankrijk, Spanje of Portugal? Maar beschikt u niet over een camper? Wilt u een camper huren in Limburg? Wij bieden campers met ruimte voor het hele gezin, maar ook bus campers voor twee personen. Naar gelang uw wensen kunt u bij ons een camper huren in Limburg en beginnen aan de reis van uw dromen. Onze campers zijn maximaal twee jaar oud en daarmee nog lang niet versleten, maar omdat wij voor u het allerbeste willen gaan ze na twee jaar de verkoop in en kopen wij weer een nieuwe camper om te verhuren.

Diverse campers

Wij bieden u de mogelijkheid om uit diverse soorten campers te kiezen. Neemt u uw hond graag mee op reis dan kan dat, hier hebben wij speciale campers voor. Heeft u graag tv in de camper, dan behoord ook dit tot de mogelijkheden. Wilt u liever een grote camper huren in Limburg omdat u een groot gezin heeft, dan kiest u voor onze campers met wel zes slaapplekken. Geniet u van uw pensioen en wilt u op uw oude dag nog lekker met zijn tweeën op camperreis dan kiest u voor een compacte camper die ruimte bied aan twee personen. Liever een camper die niet handgeschakeld is, dan kiest u voor een automaat. Neem eens een kijkje op onze website zodat ook u kan zien wat de mogelijkheden zijn wat betreft het camper huren in Limburg.

Liever een camper!

Kamperen, u kunt een tent kopen. Dit is waarschijnlijk de goedkoopste optie. U koopt een tent, een luchtbed en een slaapzak, u neemt de auto en vertrekt. Puur natuur, maar eigenlijk is comfort en privacy dan wel ver te zoeken. U kunt ook kiezen voor een caravan, hierbij wordt het rijden bij veel automobilisten al een uitdaging, laten we het nog maar niet hebben over het parkeren van de caravan op de camping. Kies voor gemak, even een camper huren in Limburg en u bent zo op weg naar de Italiaanse zon. Bijkomend voordeel is dat u met zo’n camper toch iets harder mag rijden als met een caravan achter uw auto, iets wat uiteindelijk wel een behoorlijk verschil kan maken in reistijd. Ander bijkomend voordeel is dat u gemakkelijk van staanplaats kunt wisselen, wilt u graag naar een camping een dertigtal kilometer verderop dan is dit geen probleem, spulletjes opruimen, kastjes dicht, route uitstippelen en vertrekken maar. Met een camper is dit geen probleem.

Bent u ook warm gelopen voor een camperreis, en wilt u graag een camper huren in Limburg, Twijfel niet u bent bij Haffkamp campers op het juiste adres, neem eens een kijkje op onze verhuurpagina en zie wat wij voor uw droomreis te bieden hebben.

Bon voyage!

CAMPER HUREN?

Bekijk hier ons ruime aanbod campers! Heeft u verder vragen voor één van onze specialisten? Neem gerust contact op!

Recensies lezen?

Lees hier de bevindingen van uw voorgangers! Heeft u verder vragen voor één van onze specialisten? Neem gerust contact op!

12 REDEN OM EEN HAFFKAMP CAMPER TE HUREN

R

Budget

We bieden camper voor ieder budget.
R

Flexibele prijzen

Hoe langer u uw droomcamper huurt, hoe goedkoper het wordt.
R

Nieuwe campers

Al onze campers zijn minder dan 2 jaar oud.
R

Openingstijden

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.
R

Droom camper naar wens

Wij beschikken over meer dan 45 verschillende indelingen van campers.
R

Grootste keus in NL

Wij beschikken over de grootste keuze in Nederland zodat u alle indelingen en maten kunt testen
R

Campers in eigen beheer

Onze campers zijn in eigen beheer, eigen onderhoud en hebben all-in prijzen incl. BTW. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.
R

Centrale locatie

De ideale locatie voor doorreis naar uw vakantiebestemming naar het zuiden.
R

Verzekering en EU Dekking

All risk verzekering en ANWB/ADAC europadekking voor campers, voor maximale zekerheid.
R

Uitgebreide persoonlijke uitleg

U gaat nooit onvoorbereid de weg op! Onze specialisten bieden voor vertrek de benodigde uitleg.
R

Inventaris verhuur

Uitgebreide inventaris te huur of zelfs gratis.
inventarislijst bekijken
R

Parkeren op locatie

U kunt de auto bij ons veilig en gratis parkeren (op eigen risico op een afgesloten en verhard terrein).

knaus  morello-new      weinsberg .         rdw   bovag      ssllogo-new ideal-new

 

AVV Recreatie

Haffkamp Holidays is gespecialiseerd dealer van Knaus, Weinsberg & Morelo campers. Wij bieden een ruim assortiment en de mogelijkheid om een camper te testen/huren alvorens u hem aanschaft. De verhuur campers zijn nooit ouder dan 2 jaar.