[rev_slider alias="travel-static-captions4"]

Optimale bewegingsvrijheid met een innovatieve Knaus camper

Een Knaus camper kopen betekent kiezen voor optimale bewegingsvrijheid. Een Knaus camper kopen betekent bovendien gaan en staan waar en wanneer u wilt én is daarnaast een investering voor het leven. Een Knaus camper gaat, mits goed onderhouden uiteraard, immers zomaar veertig jaar mee. Niet voor niets werd Knaus ook vorig jaar weer overladen met awards en onderscheidingen. Met name qua innovatie loopt Knaus nadrukkelijk voorop. Een Knaus camper aanschaffen is het kopen van absolute topkwaliteit.
1stap
Bekijk ons aanbod
Opzoek naar een Knaus camper? Klik op verkoop en bekijk ons uitgebreide aanbod aan Knaus campers.
2 stap
Camper gevonden?
Is de keuze gevallen op uw droom camper, maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging of een vrijblijvend gesprek.
3 stap
Geniet van uw vakantie
Al onze campers zijn altijd in topstaat, waardoor U optimaal kan genieten van een welverdiende vakantie.
Knaus camper kopen?
Een Knaus camper kopen betekent de keuze hebben uit half integraal, integraal en alkoof campers.
Wat geen verschil maakt tussen deze drie mogelijkheden zijn de altijd sfeervolle verlichting ‘aan boord’ en de bijzondere nieuwe materialen die gebruikt worden. Comfort en comfortabel worden bij Knaus nadrukkelijk met hoofdletters geschreven en telkens weer slaagt Knaus er in haar publiek te verrassen met wéér iets nieuws. Met wéér een verbetering. Knaus biedt stadaard net iets meer dan écht nodig is en geldt bovendien als expert op het gebied van de zogenaamde functionele oplossing. Mooi voorbeeld daarvan is wel de servicebox, waarop ook patent werd aangevraagd. De box biedt u alles – een vers water aansluiting en aftapventielen van vers water, afvalwater én boiler- in één. Knaus doet waar een ander niet eens aan denkt. Neem bijvoorbeeld de extra luchtkanalen die uw voorruit extra ventilatie bieden of denkt u eens aan het bad, hét bewijs hoe slim omgegaan kan worden met beperkte ruimte.

Perfectioneren

Integraal, half integraal of met alkoven; Knaus heeft het in huis en dus vindt u altijd de voor u perfecte camper. Van klein tot groot, verschillende modellen, tal van indelingsvarianten en altijd die typische extra’s waarvoor gekozen kan worden. Geen enkele Knaus camper is standaard. Een Knaus camper is een kwestie van maatwerk. Knaus staat daarom ook voor vrijheid en bezorgt u de vakantie waarvan u voorheen alleen maar kon dromen. Een Knaus camper kopen is iets heel bijzonders aanschaffen. Op reis en je toch thuis voelen. Dat biedt Knaus. De talloze awards en andere onderscheidingen spreken boekdelen en vertellen alles. Knaus hecht aan de tevredenheid van de klant en hun aanbevelingen zijn telkens weer een motivatie om de camper verder te perfectioneren. Kwaliteit in optima forma, dát is wat Knaus wil bieden en wat het merk al heel lang ook daadwerkelijk biedt.

Topkwaliteit

Knaus laat al een halve eeuw vakantiedromen uitkomen. Het merk is dertig actief in de camperbranche en zette meteen vanaf de start de toon. Het eerste type was de Sky Traveler. Een schot in de roos, want het type wordt ook nog steeds gemaakt; ondertussen voorzien van de nieuwste technieken zonder de traditie daarbij te vergeten. De Sky Traveler werd in 1988 overigens meteen gekozen tot ‘camper van het jaar’. Knaus biedt sinds 1996 integraal campers en kwam in 2004 met een camper voorzien van panoramadak. Knaus is bovendien het meest verhuurde campermerk en gaat vanaf de start voor perfectie en topkwaliteit. Een Knaus camper kopen is kopen van kwaliteit, van een innovatieve camper die geheel en al toegespitst is op uw wensen. Wie geïnteresseerd is in een Knaus camper kopen, doet er verstandig aan eens te kijken naar ons uitgebreide aanbod.
Uiteraard is een bezoek brengen aan onze showroom ook het aanbevelen meer dan waard.

KNAUS VAN TI

De lichtste in zijn klasse – en ook de mooiste!

Een compacte camper ontwerpen, is al moeilijk genoeg – dat deze er dan ook nog zo goed uitziet, is een echte topprestatie van onze designers. Van de voor‐ tot aan de achterkant overtuigt het exterieur van onze VAN TI met details die de sportief‐dynamische uitstraling van de compacte lichtgewicht volledig onderstrepen.

N

Hagelbestendig GVK‐dak

N

Moderne LED‐achterlichten

N

Handige Servicebox

N

Sportief design

KNAUS L!VE TI

Onze levensgenieter

Vrijheid proeven, van het leven genieten, de wereld ontdekken! Met onze gloednieuwe L!VE TI maken we de introductie in de KNAUS‐campingwereld zo eenvoudig als nooit tevoren. Kies uit drie veelzijdige indelingen en vele opties – en pas uw L!VE TI helemaal aan uw eigen behoeften aan. Roadtrip of spontaan uitstapje tijdens het weekend: Met de L!VE TI beleeft u dynamisch design, topkwaliteit en een unieke prijs‐kwaliteitverhouding, die grenzen verlegt.

N

3 Indelingen

N

Modern interieurdesign

N

Geen zichtbare schroefverbindingen

N

Geweldige prijs‐kwaliteitverhouding

KNAUS SKY TI

Ons universele genie

De meest verkochte halfintegraal van Duitsland, met de grootste variatie aan indelingen en de beste prijs‐prestatieverhouding is al onderdeel van ons productaanbod en wat doen we? We maken hem nog beter. Bijvoorbeeld met een chique nieuwe vloer, die aan de scheepsplanken op een luxe jacht doet denken en het luxueuze kruislings geborstelde, paarlemoer witte decor. Maar ook op het gebied van functie heeft de nieuwe SKY TI een heleboel te bieden: bijvoorbeeld de praktische servicebox.

N

Grote keuze uit indelingen

N

Gepatenteerde servicebox

N

Gepatenteerd 3D ruimtebadkamer

N

Geweldige prijs‐kwaliteitverhouding

KNAUS SUN TI

Onze zonnestraal

De skischoenen uit en naar binnen gaan in de heerlijke warme KNAUS SUN TI. Onze bijzonder winterbestendige zonaanbidder is de topper onder de half‐integralen. Dankzij de aangename vloerverwarming en de innovatieve dubbele bodem is zelfs de strengste winter kansloos. Want hoewel er buiten sneeuw valt, wordt het binnen steeds behaaglijker in de volledig nieuwe woonwereld met uniek lichtplan en reusachtig panoramadakraam. Bij dit uitzicht verheugt u zich alweer op uw volgende trip.

N

Elegante ambiance verlichting

N

CI BUS sturing

N

Innovatieve dubbele bodem

N

Gepatenteerde servicebox

KNAUS L!VE WAVE

Onze avonturier

De iets andere TI met hefbed: Met onze nieuwe L!VE WAVE wordt de instap in de KNAUS‐campingwereld nu nog flexibeler. Hij combineert de rijdynamiek van een TI met de comfortabele slaapmogelijkheden van een alkoof. Dankzij de vier indelingen en maximaal zes slaapplaatsen is de L!VE WAVE zo een echt universeel genie. Verander uw camper in een avonturier, met sensationele prijs‐kwaliteitverhouding, modern interieurdesign en uitstekende KNAUS‐kwaliteit.

N

4 indelingen

N

Comfortabel hefbed

N

Tot 215 cm stahoogte

N

Max. 6 slaapplaatsen

KNAUS SKY WAVE

Onze SKY WAVE

Mooi als er een hefbed is, maar nog mooier als u die helemaal niet ziet. Net als in de KNAUS SKY WAVE. Het hemelse droomlandschap is perfect geïntegreerd in het dak en biedt u altijd meer dan voldoende slaapplaats.

N

Groot panorama dakluik

N

Schuiflades met soft-close functie

N

Doorlopend boven 180 cm stahoogte

N

Gepatenteerde servicebox

KNAUS L!VE TRAVELLER

Onze jubilaris

Meer plaats voor het hele gezin! Onze nieuwe L!VE TRAVELLER is zonder compromissen ’bijgeknipt’, met een grote alkoof en veel opbergruimte eronder. In de opvallende dakopbouw verbergt zich een volwaardig tweepersoonsbed, dat indien nodig bliksemsnel tot speelruimte voor de kleintjes kan worden omgetoverd. Naast de beste ruimteverhoudingen overtuigt de L!VE TRAVELLER echter ook met gezinsvriendelijke eigenschappen, zoals zijn uitstekende prijs‐kwaliteitverhouding of zijn vriendelijke, moderne interieurdesign.

N

3 indelingen

N

Ruime dubbele dinette

N

Diverse opberg‐ en transportmogelijkheden

N

Max. 6 slaapplaatsen

KNAUS VAN I

Ons lichtgewicht

Het is echt niet makkelijk om de KNAUS VAN I te bouwen – maar u voelt wel hoe licht hij is. Het efficiënte, lichtgewicht ontwerp en de hoogwaardige materialen maken dit mogelijk. Bovendien maakt hij indruk met zijn automotive design en een ongeëvenaarde hefbedconstructie voor maximale stahoogte. Zo verbindt hij een gigantisch gevoel van ruimte met een bijzonder makkelijke toegang. Er is één ding dat we u niet willen bieden: compromissen.

N

Ultracompact - slechts 2,2 m breed

N

GRAMMER luxe zetels standaard

N

Toiletruimte met variabele ruimteverdeling

N

Automotive design

KNAUS SKY I

Onze ruimtegoochelaar

De SKY I behoorde altijd al tot de allerbesten in zijn klasse. Bij de nieuwste generatie zijn daar nog enkele duidelijke redenen bijgekomen, waarom dat ook zo zal blijven. Bijvoorbeeld de nieuwe voorkant. Deze straalt niet alleen door het elegante lijnenspel, maar is door de ver naar beneden doorgetrokken panoramavoorruit ook erg overzichtelijk. Stap in en u zult voelen dat er nauwelijks mooiere manier is om de wijde wereld in te kijken.

N

Gepatenteerd 3D ruimte badkamer

N

Dubbele bodem met GFK beschermingslaag

N

Verwarmde dubbele bodem en tank

N

Gepatenteerde servicebox

KNAUS SUN I

Onze compacte liner

Met de SUN I hebben we voor heel wat opzien gezorgd. Reden genoeg om ook bij minder dan 8 meter nieuwe maatstaven te zetten. Bijvoorbeeld met de opbouw. Van buiten van aluminiumplaat, van binnen van aluminiumplaat met stoffen bekleding en daartussenin XPS‐schuim. Dat ziet u eigenlijk alleen in de absolute luxeklasse. En nu ook in de nieuwe SUN I dubbelas camper. Een camper van gepassioneerde enthousiastelingen, voor echte liefhebbers.

N

Gepatenteerd 3D ruimte badkamer

N

TVT met alu-alu opbouw

N

Dagrijverlichting met lichtstrip

N

Reusachtige panorama voorruit

Zorgenloze vakantie

Altijd de nieuwste campers, alles duidelijk en geen verrassingen voor een scherpe prijs.

Wat je kan verwachten van een Knaus camper

knaus  morello-new      weinsberg .         rdw   bovag      ssllogo-new ideal-new

 

HEEFT U VRAGEN OVER EEN VAN ONZE CAMPERS?

Wij helpen u graag! Uiteraard altijd vrijblijvend.

Adres

Handelsstraat 37
6135KK SITTARD (NL)

Telefoon

+31 (0)85 4855441

KvK NL

517.18545

BTW NL

NL156518181B04

AVV Recreatie

Haffkamp Holidays is gespecialiseerd dealer van Knaus, Weinsberg & Morelo campers. Wij bieden een ruim assortiment en de mogelijkheid om een camper te testen/huren alvorens u hem aanschaft. De verhuur campers zijn nooit ouder dan 2 jaar.