[rev_slider alias="travel-static-captions4"]

Weinsberg Camper Kopen?

Een grote camper, of juist een kleine, een middenbed of enkele bedden. Alles heeft een voordeel en nadeel.
Onze adviseurs hebben of rijden zelf ook in een camper.
Wij adviseren u graag met advies op maat.
1stap
Bekijk ons aanbod
Of u nu opzoek bent naar een huur camper of graag uw eigen camper wilt aanschaffen. Klik op verhuur of verkoop.
2 stap
Camper gevonden?
Is de keuze gevallen op uw droom camper, maak dan gerust een afspraak of plaats online een reservering.
3 stap
Geniet van uw vakantie
Al onze campers zijn altijd in topstaat, waardoor U optimaal kan genieten van een welverdiende vakantie.
“We hebben het grootste aanbod Knaus campers van Nederland. Kom een kijkje nemen in onze showroom in Sittard. Haffkamp campers is een Knaus, Weinsberg en Morelo dealer met kampeerervaring”.
Wij verhuren niet alleen campers, maar biedt ook nieuwe campers, occasion camper, onderhoud en stalling aan. Heeft u interesse in een van onze campers of diensten? Komt u gerust een keer langs en wij verzorgen de koffie.

CaraBus

Of het nu gaat om doolhofachtige steegjes in de binnenstad of om uitgestrekte strandpromenades: Uw nieuwe CaraBus brengt u heel gemakkelijk overal heen waartoe uw vakantiehart zich aangetrokken voelt. Daarbij biedt hij meer plaats, dan men hem zo met zijn slanke bouwaard zou toevertrouwen.

N

Tot 3,5 ton

N

5 slaapplaatsen

N

6 Indelingen

CaraTour

Beste uitzichten: Onze nieuwe CaraTour is een echte avonturier! Daarom hebben we bij hem alles achterwege gelaten wat je ervan zou kunnen afhouden de wereld te ontdekken. Velen noemen dat ῾overtuigde reductie’, wij zeggen: concentratie op het wezenlijke – helemaal zonder franje!

Optisch gaan we voor een minimalistisch‐eigentijds design, waarmee je je overal kunt laten zien. En binnenin overtuigt de CaraTour met geweldig gebruikscomfort, vertrouwde hoge kwaliteit en een prijs‐kwaliteitverhouding waarvan jouw globetrottershart sneller gaat kloppen. 

N

Tot 3.5 ton

N

3 Slaapplaatsen

N

3 Indelingen

CaraCompact

Uw CaraCompact is de kleine grote begeleider van uw avonturen. Van buiten compact, biedt hij voldoende plaats voor alles wat uw avonturiershart begeert. Dankzij zijn robuuste onderstel bedwingt hij zelfs moeilijk begaanbare wegen en het tegen hagel bestand zijnde verhoogde GFK‐dak trotseert weer en wind.

Maar bij een echte avonturiersvriendschap hoort natuurlijk ook een grote dosis betrouwbaarheid. Daarom hebben wij de afwerking van de CaraCompact opnieuw verbeterd en hem uitgerust met een omvangrijk veiligheidspakket.

N

Tot 3,5 ton

N

3 slaapplaatsen

N

2 Indelingen

CaraLoft

Het is heel eenvoudig: Wanneer u veel plaats nodig heeft – maar desondanks graag de wereld verkent. Wanneer u verre tochten plant – en toch comfortabel onderdak wilt. Wanneer u wilt kamperen – zonder burgerlijk te zijn. Dan heeft u de CaraLoft nodig.

Waarom? Omdat wij tot in het kleinste detail over hem hebben nagedacht. Omdat hij wendbaar is, en hij u nooit in de steek laat. Omdat hij al uw kampeerdromen waar maakt, en u zich met hem overal ter wereld thuis voelt. Omdat de CaraLoft gewoon uw camper is.

N

Tot 3,5 ton

N

6 Slaapplaatsen

N

4 Indelingen

CaraSuite

Ontdek de nieuwe CaraSuite, onze geniale half integraal met hefbed! Onder zijn dynamische overkapping biedt hij het slaapcomfort van een volwaardig 4‐persoonsmodel en het reiscomfort van een gedeeltelijk geïntegreerde. Dankzij het extra hefbed is de CaraSuite de perfecte begeleider voor alle gezinnen, campingvrienden en 2+2‐campers, die niet van plaats en uitrusting willen afzien.

N

Tot 3,5 ton

N

6 Slaapplaatsen

N

4 Indelingen

CaraHome

Stelt u zich eens voor, u hoeft nooit meer een kamer te reserveren. Stelt u zich eens voor, u weet overal ter wereld een ruime vakantiewoning te vinden. Stelt u zich eens voor, u heeft altijd uw suite bij de hand. Stelt u zich eens voor, u gaat op vakantie met de nieuwe CaraHome.

Want met de CaraHome zorgen wij voor zoveel ruimte en uitrusting, als op vier wielen maar mogelijk is. Of het nu gaat om de enorme hoofdruimte in de alkoof of de weelderige garage aan de achterkant: De CaraHome overtuigt van voor naar achter en biedt een comfort dat wel vijf sterren verdient!

N

Tot 3,5 ton

N

6 Slaapplaatsen

N

4 Indelingen

Zorgenloze vakantie

Altijd de nieuwste campers, alles duidelijk en geen verrassingen voor een scherpe prijs.

Wat je kan verwachten van een Weinsberg camper

knaus  morello-new      weinsberg .         rdw   bovag      ssllogo-new ideal-new

 

HEEFT U VRAGEN OVER EEN VAN ONZE CAMPERS?

Wij helpen u graag! Uiteraard altijd vrijblijvend.

Adres

Handelsstraat 37
6135KK SITTARD (NL)

Telefoon

+31 (0)85 4855441

KvK NL

517.18545

BTW NL

NL156518181B04

AVV Recreatie

Haffkamp Holidays is gespecialiseerd dealer van Knaus, Weinsberg & Morelo campers. Wij bieden een ruim assortiment en de mogelijkheid om een camper te testen/huren alvorens u hem aanschaft. De verhuur campers zijn nooit ouder dan 2 jaar.