De Reisgidsen van camperroutes.nl zijn weer beschikbaar en vernieuwd. Wilt u een camper huren en heeft wel al een favoriet land in gedachte, maar niet wat u er wilt doen? De reisgids is de ideale gids voor onderweg met de camper. ook een leuk kado wanneer u een camper gaat kopen, om ideeën op te doen.

Routegidsen voor camper

Routebeschrijvingen, toeristische informatie, beoordelingen van campings en camperplaatsen

Wie goede reisinformatie zoekt, vindt op CamperRoutes.nl  de beste routegidsen voor vakanties met camper.
Anders dan in gewone reisgidsen bevatten de gidsen van CamperRoutes.nl reisinformatie op maat in specifieke gebieden. Bijvoorbeeld een mooie route langs de kusten van Normandië & Bretagne. In een speciaal katern beschrijven we de indrukwekkende monumenten en invasiestranden van D-Day in Normandië. Maar ook lange routes in Zuid-Europa, dwars door Spanje, Portugal of Italië. En natuurlijk de mooiste route naar Zuid-Frankrijk, via de Elzas, Jura en de Route Napoléon. Een route door het Zuidwesten van Engeland voor camper of caravan mag natuurlijk niet ontbreken.

Door onze werkwijze – alle gebieden worden persoonlijk door ons bezocht – bieden de gidsen niet alleen inspiratie voor mooie reizen binnen Europa, maar ook veel praktische informatie.
De routegidsen worden vanuit de camper beschreven. De auteurs Mike en Loes Bisschops hebben als toeristische redacteuren met jarenlange ervaring een scherp oog voor die details die een reis interessant en aangenaam kunnen maken. Ze beoordelen en beschrijven alle campings en camperplaatsen langs de routes, met vermelding van GPS-coördinaten, openingstijden en prijzen. Door het grote aantal campings die ze onderweg aandoen zijn de routegidsen niet alleen geschikt voor campers, maar ook voor kampeerders die met een caravan of tent onderweg zijn.

De favoriete landen in Europa die wij zien in de camperverhuur zijn: Spanje, Italië, Noorwegen, Duitsland en Frankrijk. Door de goede zomers is ook Nederland in trek. Limburg, de Zeeuwse en Hollandse kust, de schiereilanden en zelfs veel Havenplaatsen, waar nu ook camperplaatsen bij aangelegd worden.

camper-gids