Betalingsvoorwaarden

Mogelijkheden van betalen, reserveren, optie aanvragen of een offerte aanvragen.

Wij hebben eigen betalingsvoorwaarde omdat wij geen Bovag verhuur bedrijf zijn.

Start: Om een prijs uit te rekenen en/of een reservering/optie aan te vragen start u bij het gewenste object met de knop “bereken uw prijs” . Daarna kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden;

1. Via de knop “plaats een boeking” kunt u direct een boeking plaatsen. Hiermee kunt u snel en eenvoudig 24 uur per dag uw caravan of camper reserveren. Na een aanbetaling (minimaal 25% van de huursom, met een minimum van 1000 euro) of de gehele betaling  is de camper direct voor u geboekt. U ontvangt vervolgens binnen enkele dagen de factuur per e-mail. Het restant kunt u 6 weken voor vertrek overmaken.

2. Via de knop “Plaats een optie” kunt u een optie plaatsen zodat de camper 48 uur gereserveerd staat. U heeft dan even de mogelijkheid om nog te overleggen of te bespreken. De optie annuleren is kosteloos. U ontvangt na het plaatsen van de optie direct een bevestigings e-mail. Indien u de optie definitief wilt maken kunt u via de link in de bevestigings e-mail aanbetalen (25% van de huursom met een minimum van 1000 euro) of het gehele bedrag betalen. Op het moment dat de betaling is ontvangen en verwerkt in het systeem, is het object definitief voor u geboekt en kunt u niet meer kosteloos annuleren. Heeft u iets meer tijd nodig, neem dan gerust contact met ons op. Indien u kiest voor een aanbetaling ontvangt u 7 weken weken voor vertrek een herinnering van ons om het restbedrag over te maken. Plaatst u de boeking korter dan 7 weken voor vertrek, dan dient u de betaling van het restbedrag zo snel mogelijk te doen.

3. Via de knop “Offerte aanvragen” ontvangt u direct een automatisch opgestelde offerte per mail. Indien u akkoord gaat met de offerte, gelieve dan bovenstaande mogelijkheid 1 of 2 te kiezen, zodat u zeker bent van uw vakantie reservering.

4. Speciale betalingsregeling. Op uw wens kunnen we voor u een speciale betalingstermijn opstellen. Neem contact met ons op via info@haffkamp.eu. In uw mail kunt u ons een voorstel vragen om in afwijkende termijnen te betalen. De huursom en borg dienen ten alle tijden geheel voldaan te zijn voor vertrek. Wij streven ernaar om op werkdagen (dinsdag t/m zaterdag) uw voorstel binnen 24 uur te beantwoorden. Neem geen risico en plaats gerust al een optie op het gewenste object via de website. Dit kunt u doen via de knop `plaats een optie`, hiermee plaatst u een optie voor 24 uur. Plaats bij de `opmerkingen´ tijdens het reserveren de gewenste betalingstermijn.

Borgsom

De borgsom is verplicht bij Haffkamp campers. Zonder de betaling van de borg, kunnen wij het object niet meegeven. De borg wordt binnen 10 tot 15 werkdagen na retour retour gestort op uw rekening. Mocht u een andere betalingsmogelijkheid wensen, kunt u altijd mailen via de Contactgegevens pagina.

Bovag

Haffkamp campers is een gerenommeerd camper bedrijf aangesloten bij Bovag. We hanteren bij verkoop de Bovag verkoop voorwaarden maar omdat we geen Bovag verhuur bedrijf zijn hebben wij onze eigen algemene huurvoorwaarden. U kunt alle Bovag camper bedrijven zien op campers.uwpagina.nl of bij topbegin.nl