Betalingsvoorwaarden

eigen omdat we geen Bovag verhuur bedrijf zijn Mogelijkheden van betalen, reserveren, optie aanvragen of een offerte aanvragen

 

Start: Om een prijs uit te rekenen en/of een reservering/optie aan te vragen start u bij het gewenste object met de knop “bereken uw prijs” . Daarna kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden;

1. Via de knop “i-deal” op de website. Hiermee kunt u snel en eenvoudig 24 uur per dag uw caravan of camper reserveren. Na de i-deal betaling (25% met een minimum van 500 euro)  is staat de camper direct voor u geboekt. U ontvangt vervolgens binnen enkele dagen de factuur per e-mail. Het restant kunt u 6 weken voor vertrek overmaken.

2. Via de knop “Optie aanvragen 48uur”. U kunt dan het object in optie zetten, zodat deze voor u 48 uur gereserveerd staat. U heeft dan even de mogelijkheid om nog even te overleggen of te bespreken. De optie annuleren is kosteloos. U ontvangt na het plaatsen van de optie direct een bevestigings e-mail. Indien u de optie definitief wilt maken kunt u (25% met een minimum van 500 euro) via de link in de bevestigings e-mail aanbetalen of het gehele bedrag betalen. Op het moment dat de betaling is ontvangen en verwerkt in het systeem, is het object definitief voor u geboekt en kunt u niet meer kosteloos annuleren. Heeft u iets meer tijd nodig, neem dan gerust contact met ons op. Indien u kiest voor een aanbetaling ontvangt u 7 weken weken voor vertrek een herinnering van ons om het restbedrag over te maken. Plaatst u de boeking korter dan 7 weken voor vertrek, dan dient u de betaling van het restbedrag zo snel mogelijk te doen.

3. Via de knop “Offerte aanvragen” ontvangt u direct een automatisch opgestelde offerte per mail. Indien u akkoord gaat met de offerte, gelieve dan bovenstaande mogelijkheid 1 of 2 te kiezen, zodat u zeker bent van uw vakantie reservering.

4. Speciale betalingsregeling. Op uw wens kunnen we voor u een speciale betalingstermijn opstellen. Neem contact met ons op via [email protected] In uw mail kunt u ons een voorstel vragen om in afwijkende termijnen te betalen. De huursom en borg dienen ten alle tijden geheel voldaan te zijn voor vertrek. Wij zullen op uw voorstel binnen 24 uur antwoorden. Neem geen risico en plaats gerust al een optie op het gewenste object via de website. Dit kunt u doen via `bereken uw prijs` en vervolgens “Optie aanvragen 48uur”. Plaats bij de `opmerkingen´ tijdens het reserveren de (wens van de) speciaal afgesproken betalingstermijn.

Borgsom

De borgsom is verplicht bij Haffkamp campers. Zonder de betaling van de borg, kunnen wij het object niet meegeven.

De borg wordt binnen 10 tot 15 werkdagen na retour retourgestort op uw rekening.

Mocht u een andere betalingsmogelijkheid wensen, kunt u altijd mailen via de Contactgegevens pagina

BOVAG BEDRIJF

Haffkamp campers is een gerenommeerd camper bedrijf aangesloten bij Bovag. We hanteren bij verkoop de Bovag verkoop voorwaarden en omdat we geen Bovag verhuur bedrijf zijn bij verhuur onze eigen algemene huurvoorwaarden. U kunt alle Bovag camper bedrijven zien op campers.uwpagina.nl of bij topbegin.nl 

AVV Recreatie

Haffkamp campers is gespecialiseerd dealer van Knaus camper en buscamper, Weinsberg campers en buscamper. Forster camper en buscamper. Wij bieden een ruim assortiment en de mogelijkheid om een camper te testen/huren alvorens u hem aanschaft. De verhuur campers zijn nieuw of jonger dan 2 jaar.