Ophaal en retourtijden

  1. Ophaaltijd bij vertrek: 16.00 uur (indien eerder beschikbaar bellen wij u op)
  2. Retourtijd bij terugkomst: 10.00uur (= leeg en binnenkant schoon)
  3. Gewijzigde ophaaltijd en retourtijd alleen mogelijk in overleg!
  4. Bij retour om 10.00 uur moet de camper leeg en van binnen schoon tenzij anders is afgesproken

We willen u niet lang laten wachten en hebben als 16.00 uur voor u ingepland als ophaal tijd en 10.00 uur als retourtijd. Omdat we bij inname tijd nodig hebben om het object te controleren en schoon maken. Eerder vertrekken of later terugkomen is altijd bespreekbaar en per situatie verschillend. De dag zelf kunt u contact met ons opnemen. Als er meerdere boekingen op een dag zijn, kan het mogelijk zijn dat wij contact met u op om bijvoorbeeld om 13.00 uur, 14.00 uur of 15.00 uur de camper af te halen. Mensen die bij hun boeking de optie eerder vertrekken kiezen, krijgen voorrang op de dag van vertrek.

 

Nieuw

Nu is het ook mogelijk om bij uw reservering al aan te geven, of u eerder wilt vertrekken of later wilt terug komen. Buiten het midden seizoen is dit veelal eenvoudiger te regelen als in het hoog seizoen. De tijd is altijd in overleg en afhankelijk of er diezelfde dag nog mensen met het object moeten vertrekken. Eerder vertrekken vanaf 11 uur en later terugkomen maximaal om 15.00u.

AVV Recreatie

Haffkamp campers is gespecialiseerd dealer van Knaus camper en buscamper, Weinsberg campers en buscamper. Forster camper en buscamper. Wij bieden een ruim assortiment en de mogelijkheid om een camper te testen/huren alvorens u hem aanschaft. De verhuur campers zijn nieuw of jonger dan 2 jaar.