Keuken in camper

Wat zeggen onze klanten

(Reis)ervaringen

Laat uw ervaring hieronder achter, of lees de ervaringen van onze klanten!

Alle ervaringen

Het was de eerste maal dat wij met de camper op vakantie gingen. Wij zijn naar het gardameer in Italië geweest en enkele nachten in oostenrijk Inssbruck. Het leuke aan een camperreis is dat je op het laatste moment nog kan beslissen waar naartoe.
Dat hebben wij dan ook gedaan.Eerst was gepland om naar Frankrijk te reizen , maar door het weer zijn wij dan naar Italië gereisd.
Het is ook fijn dat je alle comfort hebt (TV sateliet,douche,koelkast,wc,en niet te vergeten een comfortabel bed.,airco en verwarming)
Het fijne is ook dat men kan staan zonder stroom , want deze camper had zonnepanelen. Met de bijgeleverde gps en de asci kaart hebben wij enkele mooie campings voordelig kunnen bezoeken. Het voordeel is ook dat men niet gebonden is aan één plaats op vakantie. Ik beveel het iedereen eens aan om het te doen en te ervaren.

Mooie rondreis gemaakt langs de kust van zuid Engeland en een gedeelte van Wales. Voor ons al weer de 4e keer dat we op vakantie gaan met een buscamper. Ook deze keer weer goed bevallen. Deze nieuwe camper is van alle gemakken voorzien voor een comfortabele reis. Heel fijn dat de hond mee mocht. Rijden in Engeland vraagt wel extra aandacht, de wegen kunnen erg smal zijn.

Anja en Jack

Wintervakantie: via Luxemburg en Frankrijk naar Zuid-Spanje prima camper voor 2 personen met alle gewenste comfort voor de koude dagen in Luxemburg en Frankrijk; is prima bevallen we hebben veel ervaring met campers en reizen dit is beslist een aanrader qua prijs, kwaliteit, service, duidelijkheid etc. het gehele traject van info, contact, uitleg, verhuur, inlevering, afhandeling is uitstekend dit gaan we beslist nogmaals herhalen.

Frans & Greta

We zijn met de Kerst twee weken naar Spanje gegaan met de Weinberg E6. Top camper. Heerlijk naar de zon en rust. Haffkamp heeft zijn zaakjes prima voor elkaar. Ze leveren kwaliteit en zijn 24/7 bereikbaar om vragen a la minute af te handelen. Voor ons staat Haffkamp voor een probleemloze vakantie!

Marc en Jacqueline

Voor de eerste maal een camper gehuurd, zijn ermee door Frankrijk en de Pyreneeën naar Calpe in Spanje gereden op ons gemak, hebben hier 7 dagen overgedaan en wij hebben 17 dagen in Calpe gestaan omdat ik daar door mijn rug was gegaan en toen zij wij weer in 5 dagen terug gereden, het was fantastisch ik kan het iedereen aanraden om bij de firma Haffkamp een camper te huren, prima service en alles goed geregeld!!!

Ronald Tjap

De derde keer dat we een camper gehuurd hebben en de tweede keer bij AVV. Ook nu weer helemaal volgens verwachting. Alle medewerkers heel behulpzaam en vriendelijk. Op het laatst wijziging door omruilen van servies voor electrische vouwfiets was geen probleem. De fiets is ons heel goed bevallen. Klein maar krachtig.  Doordat we nu 3 totaal verschillende camper indelingen hebben geprobeerd is het voor ons steeds duidelijker wat we over een paar jaar zelf willen aanschaffen. Zolang als we niet meer tijd hebben is huren echter de beste optie. Fietsen en een camper is een ideale combinatie. We trekken veel en gebruiken de fietsen dan om steden te bekijken of om de natuur te verkennen. Camperen is wel iets anders dan kamperen. Kamperen doe je voornamelijk buiten de caravan (stoeltjes buiten en genieten), Camperen doe je vooral binnen je Camper. Ik denk dat het verschil kleiner is in een land als Noorwegen of Zweden maar in Frankrijk en Duitsland sta je vaak met je Camper vlak naast elkaar en dan verblijf je binnen. Wel is het erg gemakkelijk om contacten te leggen met mede Camperers. Wij kijken weer uit naar volgend jaar en dan waarschijnlijk 4 weken in het naseizoen en die huren we weer bij AVV.  Waarschijnlijk weer een nieuwe indeling omdat we er nog niet helemaal uit zijn wat we straks zelf willen.

Fam. Smeets

Knaus E2

Het was onze eerste vakantie met onze dochter van 11 maanden oud. Het was de eerste keer dat we met een Camper weg zijn gegaan en het is echt heel erg goed bevallen. Op de plek van bestemming binnen een half uur geinstalleerd met kind en al. Van te voren op gesprek geweest over de mogenlijkheden met een jong kind en er werd heel fijn meegedacht over waar ze kon slapen en hoe we dat konden doen en welke camper daar het meest geschikt voor zou zijn. Dit vonden wij heel erg prettig en een goede service. Douche is groot genoeg en we hebben er ook 2 maal onderweg van gebruik van gemaakt. Het water uit de waterboiler is ook echt warm genoeg dus je kunt gemakkelijk 2 dagen zonder voorzieningen van een camping op de accu en het water in de watertank leven. Het hefbed heeft ook een verrassend goede matras. Al is het smal en vooral niet veel ruimte als je daar slaapt dus daar moet je wel rekening mee houden. (onze dochter sliep nml. in het vaste bed) maar dat vonden wij geen probleem. Verder volledig uitgerust. Tip: neem een extra verlengkabel mee. De bijgeleverde van 20 meter was een paar keer te kort en wij waren blij dat we een extra meegenomen hadden.

Kevin en Yvonne en Evi

Weinsberg camper

Beste Maurice. Weer thuis in Australie,na een heerlijke vakantie in jullie camper. De 5 weken dat we erin gewoond hebben en rondgereisd, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geweest was heerlijk.En als we bij familie waren met ons eigen huisje, met eigen bed was ook erg fijn. Doen we zeer zeker volgende keer weer! Wil jullie alle complimenten geven voor een vriendelijke service, En een camper zonder problemen! We gaan jullie beslist aanbevelen in Australie! Vriendelijke groeten Hans en Corrie

Familie Diepstraten, Australie

| Knaus camper

We hadden al jaren het idee om eens op vakantie te gaan met een camper. Tot op heden was dit er echter nooit van gekomen. Via internet zagen we het aanbod van Haffkamp dus maar even bellen met Maurice. Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel en dat is gebleven. Keurig ontvangen en prima uitleg. Omdat we geen ervaring met een camper hadden zijn we bewust in de omgeving Limburg gebleven en hebben we 4 campings bezocht. Aangezien we geen camper ervaring hadden zijn we bewust naar campings gegaan dat gaf ons een wat veiliger gevoel zo in het na seizoen. Het was al met al een prachtige tijd en zeker voor herhaling vatbaar maar dan wat langer en verder weg en een aantal dagen blijven staan op een locatie. Nu in verhouding veel onderweg geweest. Vanaf het moment dat je achter het stuur zit van de camper begint het echte vakantie gevoel. Voor mensen die ook graag eens met een camper op pad willen kan ik zeker Haffkamp aanbevelen.

Familie Van de Vondervoort, Broekland

| Camper C1

We hebben in het verleden een rijke ervaring opgebouwd met de caravan. Dus het (luxe) kamperen was ons niet vreemd. Dit was echter onze eerste ervaring met een (zeer luxe) Camper. Het was even wennen aan de afmetingen van de camper, m.n. tijdens het rijden en manoeuvreren op de campings. De reis ging via Schwarzwald, naar Lugano, Comomeer en Gardameer. Het gevoel van vrijheid was optimaal. Doordat men meer en makkelijker reist, en vaker verkast, lijkt de vakantie van 12 dg. te kort. We hadden graag nog langer gezworven :-). Alles bij alles hebben we een goede ervaring opgedaan, en gaan we overwegen om zelf een 2dehands camper aan te schaffen, of wellicht te blijven huren.

Henk en Marlies van der Meijden

| Camper E3

Voor ons de allereerste keer ervaring opdoen met een camper alsmede ook met kamperen en dat is ons uitstekend bevallen. Eerst een zeer uitgebreide uitleg van Maurice hoe eea werkt etc en daarna de vuurdoop achter het stuur. Op weg naar Normandië en Bretagne langs de kust. Je kunt niet echt hard rijden met de camper maar dat geeft niet, het geeft ook meteen een vakantiegevoel. Hoog achter het stuur, fantastisch uitzicht op de omgeving en al je eigen spullen direct bij de hand. Zin in koffie, auto aan de kant en voilà. In de eerste dagen was het wel even downgraden voor ons, alles zeer compact en manoeuvreren op de vierkante centimeter in de camper maar toen de zon echt ging schijnen en we ook buiten konden leven was het helemaal top. Alleen het parkeren van de camper in een stad of aan de kust is af en toe een crime, steeds vaker hoogtebegrenzingen bij de (mooie) parkeerplaatsen. We hebben camperplaatsen, campings en campers bij de boer uitgeprobeerd en vooral de laatste 2 opties bevallen ons het best, veiliger en ook gras om je heen ipv alleen maar asfalt zoals bij de meeste camperplaatsen. De fietsen heb je wel nodig om een beetje in de buurt te kunnen komen van je eigenlijke bestemming (bv centrum van de stad) maar houdt je ook in beweging. Tijdens de vakantie waren er af en toe vragen over het (dys)functioneren van de camper maar Maurice was altijd direct bereikbaar voor vakkundig advies. Al een al, een hele fijne ervaring van absolute vrijheid, steeds last-minute bepalen waar we gingen overnachten, de regie volledig in eigen hand hebbende. Een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar.

Familie Lemmens

| Camper G4

Voor het eerst huurden wij een camper. Normaliter altijd met de caravan op vakantie. Het is ons uitstekend bevallen. Alleen de mobiliteit om ter plekke iets te gaan bezichtigen is beperkt. De camper moet mee. Verder een en al vrijheid. Twee weekjes is kort. Door kleine reparaties konden wij de eerste dag pas om 18.00 uur uit Gangelt vertrekken. Omdat we geen inventaris gehuurd hadden en we de camper netjes wilden afleveren moesten we vrijdags al terugkomen, omdat zaterdag de camper voor 10.00 uur weer ter plekke moest zijn. Uiteindelijk zijn 12 dagen erg kort. Wij hadden zeer variabel weer; koud, regen, veel en stormachtige wind, en toch nog enkele warme dagen. Wij zijn tot Chatel-Guyon effe voor Clermont-Ferrand gekomen. Een mooie omgeving. Ondanks zijn leeftijd reed deze camper uitstekend. Hij was lekker ruim van binnen. Chapeau!

Thur en Marian uit Maastricht

| Camper A1

rondreis Frankrijk, ideaal met een camper, vanwege de vrijheid. Is ons goed bevallen. Met geweldige ondersteuning onderweg (toen dat nodig was) van Maurice.

Bert en Mia

| Camper G4

aangezien het onze eerste campervakantie betrof zijn we dwars door Nederland gereisd. We kregen een absoluut nwe camper mee en alle voorzieningen die ingebouwd zouden worden waren ook aanwezig. De uitvoerige uitleg voor vertrek heeft ons heel erg geholpen gedurende deze eerste kennismaking. In gesprekken met andere camperaars bleek een duidelijke uitleg niet zo vanzelfsprekend te zijn. Ook bij het retour brengen van de camper werd er weer ruim aandacht besteed aan de ervaringen die we hadden met de camper. Prima service, uitleg en afhandeling!

Will

| Camper E5

zijn naar Zuid Spanje geweest, de 1e keer met een camper, uitermate goed bevallen. Uitleg van Maurice goed, Inleveren van de camper goed. gaan we beslist nog een keer doen en ook weer bij AVV.

Paul en Els

| Camper E5

Zijn naar Zuid Spanje geweest, de 1e keer met een camper, uitermate goed bevallen. Uitleg van Maurice goed, Inleveren van de camper goed. gaan we beslist nog een keer doen en ook weer bij AVV.

Paul en Els

| Camper E5

We zijn na de bezichtiging van de huur campers bij alles voor vakantie op camper E5 uitgekomen. Een gezin met 2 kinderen en een kleine hond. Vanwege de vroege boeking scheelde dat een stuk in prijs, maar we zijn wel wat verder moeten rijden voor mooi weer. In Spanje was het uiteindelijk heerlijk en rustig vertoeven. Wat ons beviel was de vrijheid om te staan waar het leuk is en de grote enkele bedden (die we altijd als 1 groot bed hadden omgebouwd). We hadden slechts 2 weken geboekt, dus moesten via de tolwegen naar Spanje. Als we meer tijd hadden, adviseer ik dat geld te besparen en daarvoor de camper een week langer te huren. Dan kan je de mooie route uitkiezen en meer tussenstops maken. De koste voor een overnachting met 4 personen met camper en hond lagen tussen de 0 en 30 euro. Alles werkte perfect in de camper, ook de automatisch satelliet had tot in Spanje perfect beeld. Volgende keer weer bij AVV.

Fam. H

| Camper E5

Prima service, duidelijke uitleg. Wij zijn met 4 personen in de camper op wintersport naar Oostenrijk geweest. Alle extra bestelde winteropties waren aanwezig. Camper reed prima, fijn de 2 draaistoelen waardoor ruim eetgedeelte en grote garage ideaal voor opbergen van (ski)spullen. Kortom heerlijke vakantie gehad.

Fam. R. Kemper

| Camper G3

Wij hebben 4 weken een van de mooiste vakantie’s ooit gehad met deze camper E4,de reis was via België-Luxemburg-Frankrijk-ZO Spanje (Cartegena) en via midden Spanje en Frankrijk weer terug, het weer werkte ook mee,95% zon…..en wat betreft de service van Maurice en de camper E4….SUPER….. Wij gaan dit vaker doen en ik kan alle lezers van dit bericht aan bevelen dit zeker ook te gaan doen…..

Wiel en Miets Mulder

| Camper G3

Wij hebben een tocht gemaakt van Zuid Nederland via Groningen naar Noord Duitsland. Vervolgens naar Sauerland en aansluitend naar Luxemburg. Een aantal overnachtingen op een camping en een aantal overnachtingen bij privé personen op het terrein. Tussen de middag lekker stoppen en een hapje eten in de camper is ons zeer goed bevallen. Daarnaast is de kachel erg fijn als de temperaturen buiten gaan dalen. Het rijden voornamelijk op de cruise control is zeer relaxed.

Jos en Roy

| Camper G3

Wij hebben bij AVV Recreatie geen camper gehuurd, maar een camper gekocht. Dit is naar volle tevredenheid afgehandeld. Ook werden de kleine gebreken na aankoop tot volle tevredenheid onder garantie opgelost.

Familie Klomp

| Kochten camper B1

Nach 10 Jahren Schiffsurlaub haben wir kurzfristig unseren ersten Wohnmobilurlaub gemacht, es ging Richtung Ostseeküste. Es war alles super. Wohnmobil und Service war ok. Die nächste Reise ist schon in Planung, wir kommen wieder.

Hans Dieter und Margret

| Wohnmobil A1

Het was voor ons de eerste keer met een camper. Wij deden dit om voor ons te kunnen kennis maken met de gemakken van een camper, b.v. het vrij zijn en niet gebonden zijn aan vaste hoteltijden en vanwege ons hondje. Om deze ervaring op te doen zijn we in Nederland gebleven, en wel in de provincie Friesland. Het was maar een week maar we hebben al een goede indruk gekregen van de voor- en nadelen ( Er zijn meer voor- als nadelen ). Het is ons zo goed bevallen om in 2014 met een camper door Oostenrijk te willen trekken. Hierover maken wij binnenkort een afspraak.

 

Familie Jongsma

| Camper G3

Het was voor ons de eerste keer met een camper. Wij deden dit om voor ons te kunnen kennis maken met de gemakken van een camper, b.v. het vrij zijn en niet gebonden zijn aan vaste hoteltijden en vanwege ons hondje. Om deze ervaring op te doen zijn we in Nederland gebleven, en wel in de provincie Friesland. Het was maar een week maar we hebben al een goede indruk gekregen van de voor- en nadelen ( Er zijn meer voor- als nadelen ). Het is ons zo goed bevallen om in 2014 met een camper door Oostenrijk te willen trekken. Hierover maken wij binnenkort een afspraak.

 

Roco te O

| Camper A3

Het was voor ons de eerste keer met een camper. Wij deden dit om voor ons te kunnen kennis maken met de gemakken van een camper, b.v. het vrij zijn en niet gebonden zijn aan vaste hoteltijden en vanwege ons hondje. Om deze ervaring op te doen zijn we in Nederland gebleven, en wel in de provincie Friesland. Het was maar een week maar we hebben al een goede indruk gekregen van de voor- en nadelen ( Er zijn meer voor- als nadelen ). Het is ons zo goed bevallen om in 2014 met een camper door Oostenrijk te willen trekken. Hierover maken wij binnenkort een afspraak.

 

Roco te O

| Camper A3

Dit was onze vierde vakantie met een camper, nu naar Frankrijk. Via het oosten, door de provence en via het midden weer terug. Een heerlijke vakantie met een uitstekende camper. AVV recreatie is een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Familie L.

| Camper E4

Voor de eerste maal met camper rondreis in `italie gemaakt werkelijk groots. De gehele 4 weken geheel geen storingen mankementen of iets dergelijks meegemaakt camper is van goede kwaliteit.

Familie Ploeg

| Camper D2

Overtuigd? Bekijk eens ons aanbod!​

Interesse in een camper te huren bij Haffkamp? Neem eens een kijkje in ons aanbod!