Heeft u vragen?

Wij staan altijd voor u klaar,
Klik op de vraag om het antwoord te zien.

Kan ik beter een camper huren of kopen?

Voordeel van een camper kopen zijn:
– Maximale vrijheid; Je kunt gaan wanneer je wilt
– Een camper gaat, bij goed onderhoud, tot 40 jaar mee
– Er is ruime keus aan nieuw en gebruikt, gespreide betalingsmogelijkheden

Voordeel om een camper te huren:
– Ieder jaar een nieuwe camper met de laatste noviteiten en milieueisen
– Als je een jaar op een andere manier op vakantie gaat, geen kosten
– Een nieuwe huurcamper v.a. €350,- p.wk is voor iedereen betaalbaar
– U kunt ieder jaar de camper aanpassen aan het aantal personen, het land en afmetingen

Wat betekenen de cijfers op jullie site bij de campers?

A = Alkoof
B = Bed beneden (frans bed)
C = Compact lijn (smaller of breder, kan ook een buscamper zijn)
D = Dubbel 2 persoons bed ( frans bed en hefbed)
E = Enkele bedden
G = Garage en dwars bed achter
i = Integraal model
Q = Queeensbed
R = Buscamper

Het nummer erachter is het volgnummer zodat elke camper uniek is.
Comfort line campers hebben airco, vliegendeur, luifel, fietsendrager, WC, Douche etc.

Compact line campers zijn de compactere campers met bovenstaande comfort line opties.

Luxe line campers hebben de comfort line opties met meestal nog extra’s zoals extra airco, achteruitrijsensoren, remis etc

Exclusive lijn modellen hebben de comfort line en luxe line opties en daar nog TV, satelliet schotel en inventaris bij

Wat zijn de nieuwe huurcampers 2020:

 

Ons gehele aanbod is verjongd en is nu van 2020 of maximaal 2 jaar oud. De keuze in uitvoeringen

en modellen is uitgebreid. Een greep uit het NIEUWE assortiment:

NIEUWE LENGTE BUSCAMPERS

De buscampers zijn er 540cm, 599cm en 636cm.

 

NIEUWE LICHTERE CAMPERS

De half integraal met enkele bedden zijn tot 100kg lichter geworden. Dat betekent meer laadvermogen en een lager verbruik.

 

NIEUWE COMPACT LIJN CAMPERS

De compacte enkele bedden wagens zijn erbij gekomen. Voor mensen die de E-­lijn van 750cm te groot en de buscamper van 636 te klein vinden, is er nu de compact lijn met enkele bedden. De doordachte compacte

 

NIEUWE KORTERE EN LICHTERE B­-LIJN

In de populaire B-­lijn is een compacte B-­lijn bij gekomen. Die is net als de Knaus 650MF met Frans bed, maar 50cm korter en 200kg lichter.

 

NIEUWE LUXE QUEENSBED CAMPER Q-­LIJN

Nieuwe Queensbed modellen. Compleet met airco, automaat en satelliet; heeft u alles wat u wenst in deze camper.  Bovendien is hij 100kg lichter als zijn voorganger, dat scheelt in het verbruik.

 

UITBREIDING NAAR  NIEUWE AUTOMAAT CAMPERS

Uitbreiding van de campers met automaat. Het is makkelijk en u kunt beter op de weg letten.

Hoe kan ik zien of er een camper beschikbaar is?

We hebben bij elke camper een unieke kalender die actuele beschikbaarheid weergeeft. In de kalender kunt u zien wat bezet is (rood) en wat een terug kom of vertrek dag is (zogenaamde wisseldag. Kleur blauw of half-blauw). Groen is gehele dag vrij. De kleuren lichtgroen, middengroen of donkergroen staan voor laag, midden en hoogseizoen. De beschikbaarheid van de caravans is op dezelfde manier te bekijken. 24 uur per dag kunt u de vrije data boeken, reserveren of een offerte aanvragen.

Hoeveel kilometers heb ik vrij en wat kosten extra kilometers?

U heeft bij een reservering 215 kilometer per dag vrij. Het totaal aantal kilometers staan altijd duidelijk vermeld wanneer u een offerte opvraagt via de website of een optie neemt. Vanaf 4 weken of langer ontvangt u alle kilometers vrij  i.c.m. LANGHUUR kortingscode (m.u.v. het actie seizoen, hierin is het geldig vanaf 5 weken). Bij korter huren kunt u alle kilometers van te voren afkopen of wij verrekenen de de extra kilometers achteraf met de borg.  Extra kilometers kosten 25 cent per kilometer, de maximale kosten achteraf zullen nooit de afkoopsom van de vrije kilometers overschrijden. Of te wel; vrije kilometers hoeven niet van te voren bepaald en betaald te worden zodat u uw reis altijd kunt aanpassen en niet op uw gereden kilometers hoeft te letten.

Kunnen jullie ook bezorgen?

Nee, we bezorgen geen campers. Elke camper wordt op de betreffende vestiging opgehaald en ingeleverd.

Hebben de campers ook een fietsendrager / luifel?

Al onze campers zijn zo compleet mogelijk uitgerust. Dus elke camper heeft een fietsendrager, luifel etc. Dit is een totaalpakket zoals wij dat met overleg met onze huurders hebben samengesteld. In de exclusive lijn campers zit een complete (keuken) inventaris erbij en hebben een satelliet schotel. Mocht u fietsen mee willen nemen,  hebben we in onderstaande PDF nog enkele tips opgesteld.

-PDF Inventaris lijst

– PDF Tips verhuur fiets monteren

Als ik bij jullie een camper huur, hoe laat kan deze ophalen en hoe laat moet deze retour zijn?

We hebben als stelregel 16.00 uur ophalen en 10.00 uur retour. De tijd ertussen is voor de controle en schoonmaak. Eerder vertrekken of later terugkomen is altijd bespreekbaar en per situatie verschillend. U kunt bij u reserveren de optie “eerder” of “later” vertrekken aangeven. Wij zullen dan uw camper dan voorrang geven op de andere objecten.

Zie pagina Ophaal en Retourtijden.

Is de huur camper verzekerd?

Ja, de camper is all risk verzekerd. Uw eigen risico is maximaal €1000 per gebeurtenis bij schades onder 2 meter hoogte, bij schades boven 2 meter geldt een eigen risico van €2500 per gebeurtenis. Bij wagens met een C1 rijbewijs geldt een eigen risico van €3500 per gebeurtenis. Hiernaast bieden wij als extra service een afkoop van uw eigen risico aan naar €0. Om een zorgeloze reis te hebben adviseren wij deze optie te nemen. Een reis en/of annuleringsverzekering dient u zelf af te sluiten.

Hoe lang gaan de gasflessen mee in de camper?

De meeste campers zijn voorzien van twee Propaan gasflessen om te koken, verwarmen en te koelen. In de zomer is er 1 volle gasfles van 11 KG aanwezig. Ga ervan uit dat een gastank bij normaal gebruik 4-6 weken meegaat. Als u langer dan 3 weken met de camper op vakantie gaat, zorgen wij voor een gratis 2e gasfles.  Deze worden gebruikt voor warm water, extra koeling koelkast en verwarming van warm water en evt. verwarming van de camper.  In de winter heeft u 2 of 3 gasflessen nodig per 2 weken. In de winter verhuren we de wintercampers en hebben de ervaring dat een fles ca. 1 week meegaat (afhankelijk van de buitentemperatuur. In dit voorbeeld gaan we uit van -10 graden celcius en de verwarming op de lage stand). Propaangas is vorstvrij tot -42 graden. LPG gas tot ca. -10 graden.

Mag ik in een camper rijden met een duits kenteken ?

Ja, er zijn een aantal voorwaarden opgesteld door de belastingdienst om als Nederlander in een buitenlandse auto of camper te rijden. In het buitenland mag u met een buitenlandse camper onbeperkt rijden. In Nederland mag u met een buitenlandse nummerplaat maximaal 2 weken (per huishouden) rijden. Gaat u met 4 personen uit 2 huishoudens, is er dus een vrijstelling van 4 weken mogelijk. Alles is op de site van de belastingdienst na te lezen en u kunt zich op de volgende link digitaal aanmelden.  U heeft dan van ons het kenteken en chassisnummer van de auto nodig.

Formulier van de Belastingdienst

Ik wil graag van donderdag tot maandag de camper huren. Kan dat?

Ja, bij ons kunt u op elk gewenste datum terug komen en vertrekken. Mits beschikbaar en passend in de planning. De ophaaltijd is 16.00 uur. Retour tijd is 10.00 uur. Bij elk object kunt u ook een optie aanvinken om eerder of later te vertrekken. Meer over ophaal- en vertrektijden.

Is de camper nog te huur voor Oktober?

Ja, U kunt dit direct actueel checken via onze site. Klik op het model van uw wens. In de kalender kunt u zien wat bezet is (rood) en wat een terug kom of vertrek dag is (zogenaamde wisseldag. Kleur blauw of half-blauw). Groen is gehele dag vrij. De kleuren lichtgroen, middengroen of donkergroen staan voor laag, midden en hoogseizoen). De oranje kleur betekent dat het object in optie staat voor een klant. Deze optie is normaal voor 48uur. Hou het zelf in de gaten en geef ons een 2e optie door per mail. Wanneer de optie niet door gaat, kunnen wij u mailen zodra het object weer beschikbaar is. De beschikbaarheid van de caravans is op dezelfde manier te bekijken.

Heeft de camper een vignet voor Oostenrijk, Tjechie en Zwiterland?

Omdat de vignetten tegenwoordig per week gekocht kunnen worden zal er geen geldig Oostenrijk vignet aanwezig zijn. Het Zwitserland vignet is een jaar geldig. Op sommige campers zijn deze aanwezig. Wij weten niet of het aanwezig is op de camper. U kunt het vignet ook eenvoudig onderweg bij veel tankstations kopen.

Wat zijn de voorwaarden bij Haffkamp campers?
Op welke manieren kan ik betalen?

We hebben 3 manieren van betalen. Lees hier onze betaalmogelijkheden.

Ik zoek een camper voor 2 dagen. Kan dat?

Een camper of caravan huren kan per dag met een minimum van 7 dagen. In de maanden juni, juli en augustus dienen de boeking sluitend geboekt te worden met bestaande boekingen. Heeft u vragen hierover; neem contact op met een van onze vestigingen.  

Hulp nodig?
Ik help graag.

knaus  morello-new      weinsberg .         rdw   bovag      ssllogo-new ideal-new

 

Een camper huren?

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuur campers online.

AVV Recreatie

Haffkamp campers is gespecialiseerd dealer van Knaus camper en buscamper, Weinsberg campers en buscamper. Forster camper en buscamper. Wij bieden een ruim assortiment en de mogelijkheid om een camper te testen/huren alvorens u hem aanschaft. De verhuur campers zijn nieuw of jonger dan 2 jaar.