Voor het beste onderhoud aan uw camper

Gespecialiseerde camper: werkplaats

Ons team heeft een passie voor campers en werkt graag aan uw camper

Camper APK en onderhoud!

Een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt, verse filters en olie, een distributeriem vervangen. Of het nu een Fiat, renault, Mercedes, Ford of Volkswagen camper is. We verzorgen alles in een keer, zo heeft u een aanspreekpunt en kunt u weer zorgeloos op vakantie.

EP-hydraulisch camper levelsysteem installeren

Uw camper snel waterpas? Binnen 1 minuut uw camper waterpas en stabiel. Dat kan met
Hydraulische steun poten. Wij leveren en installeren op maat voor elke camper. Laat u verrassen door een demonstratie. Ook met afstandbediening mogelijk en bij campers een speciaal onderbouw systeem zodat u binnen in de camper geen ruimte verliest.

Rijcomfort en Veiligheid verhogen?

Haffkamp campers werkt met VB airsuspention en is gespecialiseerd in luchtvering voor campers. VB airsuspention zorgt voor

Optimale wegligging: Campers hebben veelal een hoog eigen gewicht. Tevens bevind het gewicht zich hoog in de
camper, dit houdt in dat uw camper een hoog zwaartepunt heeft. Dit zorgt ervoor dat uw camper overhelt in bochten. Dit
kan u en uw bijrijder een onveilig en oncomfortabel gevoel geven .
VB-Airsuspension biedt u een passend oplossing voor
dit probleem, onze luchtvering producten zorgen ervoor dat uw camper minder overhelt in de bochten. VB airsuspention zorgt ook voor een VB luchtvering campers.

constante rijhoogte: Het gewicht van een camper is meestal niet gelijkmatig verdeeld over de totale lengte van de camper. Dit kan onder meer komen door de ingebouwde apparatuur en accessoires zoals een fietsendrager. Door de ongelijkmatige verdeling van het gewicht, kan de originele ophanging van uw camper gaan “doorzakken”. Dit zorgt ervoor dat de vering niet meer voldoende zijn werk kan doen en bijvoorbeeld veel schokken en stoten kan gaan doorgeven
aan u en uw camper. VB-Airsuspension biedt u de oplossing met onze producten om dit doorzakken en stoten te verminderen waardoor het rij comfort weer terugkomt.

AutoLevel met VB luchtvering: Stelt u voor, na een lange reis bent u aangekomen op uw eindbestemming en komt u erachter dat de campingplaats scheef loopt en uw camper verre van waterpas staat. VB-Airsuspension biedt u de oplossing:Met één druk op de knop “AutoLevel” zorgt onze VB-FullAir 4C luchtvering ervoor dat uw camper waterpas staat. Oneffenheden tot 130mm kunnen zo verholpen worden.

Uw koelkast in uw camper is defect?

De koelkast werk niet op 12 volt, of niet op 230 volt, of niet op gas? Van Thetford en Dometic hebben we schema’s en onderdelen voorradig om u koelkast weer snel op temperatuur te krijgen.

Verwarming of boiler defect?

De Truma 4 of Truma 6(E) heeft een onderhoudsarme verwarming en boiler functie. Totdat de boiler ineens niets meer doet. Laat uw boiler door ons nakijken en reinigen.

Satelliet schotel werkt niet?

De schotel gaat niet omhoog, gaat niet omlaat of krijgt geen zenders? Dan wordt het tijd om met onze werkplaats contact op te nemen. We repareren oa. Oyster, Maxview, Satenne en Teleco.

Vochtmeting in uw camper.

Een vochtmeting is belangrijk voor de duurzaamheid van uw camper. Een camper heeft een levensduur bij goed onderhoud van 30-40 jaar. Een vochtmeting houdt uw camper waardevast.

Bekijk eens ons aanbod aan campers

Bekijk ons aanbod aan voorraad nieuwe modellen 

Camper stalling en aan huis service

Uw camper kan na uw vakantie bij ons kosteloos gestald worden totdat het onderhoud klaar is. Ook kunnen wij uw camper thuis of in de stalling ophalen, of u thuis afzetten. Voor kleine repareties kunt wachten in onze koffie corner. Als de camper is geschorst, dan hebben we voor u garage kenteken zodat de camper verzekerd over de weg mag rijden als hij geschorst is.

Montage van extra’s

Wij kunnen uw camper voorzien van een E&P level en waterpas systeem, of een zonnepaneel inbouwen, een trekhaak monteren of een drager voor elektrische fietsen of scooterdrager monteren. Geen klus is ons te veel.

Houtwerkzaamheden

Heeft u een beschadiging in uw aanrechtblad? Of een vervelende deuk in uw vloer? Wilt u een extra kastje in de camper? Onze meubelmaker zijn handen jeuken al en helpt uw graag.

Elektronica controlleren

U heeft een rijdend huis met veel elektronica. Heeft u een storing, een slechte accu of een onverklaarbaar defect? We kunnen de elektronica in de camper zoals de accu’s, de Schaudt controller, boordcomputer doormeten en een diagnose stellen. Haffkamp camper team staat klaar om voor u aan de slag te gaan.

Verwarming of boiler defect?

De Truma 4 of Truma 6(E) heeft een onderhoudsarme verwarming en boiler functie. Totdat de boiler ineens niets meer doet. Laat uw boiler door ons nakijken en reinigen.

Termijnen betaling mogelijk

Onverwacht hoge reparatie? Wij bieden aan om de reparatie in Termijnen te betalen (va. 50 euro per maand). Bereken uw totale kosten, aflossing inclusief rente hier.