Badkamer camper

Camper huren in Brabant

Camper huren Brabant en Haffkamp.eu worden vaak in een en dezelfde adem genoemd. Dat is niet voor niets, want Haffkamp biedt onder meer het grootste aanbod campers van Knaus en Weinsberg van Nederland. Kampeerervaring kan Haffkamp dan ook bepaald niet ontzegd worden. Geen wonder dus dat camper huren Brabant en Haffkamp.eu onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Camperspecialist in Brabant

De Brabantse specialisten van Haffkamp zijn elke dag van de week bereikbaar. Er is een camper voor elk budget en de consument kiest een van de liefst 45 indelingen die in de showroom in alle rust te bekijken zijn. Haffkamp garandeert kwaliteit. Camper huren Brabant betekent dus dat de klant nooit met een camper die ouder is dan twee jaar op pad gaat. Bovendien werkt Haffkamp volgens het principe ‘hoe langer er gehuurd wordt, hoe goedkoper er gehuurd wordt.’
Keuken in camper
Buscamper huren

Camper huren

Behalve campers huren Brabant, biedt Haffkamp nieuwe en gebruikte campers aan net als camperonderhoud en stalling. Als geen ander onderkent de verhuurspecialist de voordelen van het huren van een camper. Haffkamp (voor camper huren Brabant) heeft altijd het beste advies passend bij elke specifieke situatie en ook passend bij de (on)mogelijkheden van de klant. Haffkamp levert dus altijd maatwerk als het gaat om de verhuur van campers.

Bent u ook warm gelopen voor een camperreis, en wilt u graag een camper huren in Limburg, Twijfel niet u bent bij Haffkamp campers op het juiste adres, neem eens een kijkje wat wij voor uw droomreis te bieden hebben.

Bon voyage!

Huurmogelijkheden

Kamperen, u kunt een tent kopen. Dit is waarschijnlijk de goedkoopste optie. U koopt een tent, een luchtbed en een slaapzak, u neemt de auto en vertrekt. Puur natuur, maar eigenlijk is comfort en privacy dan wel ver te zoeken. U kunt ook kiezen voor een caravan, hierbij wordt het rijden bij veel automobilisten al een uitdaging, laten we het nog maar niet hebben over het parkeren van de caravan op de camping. Kies voor gemak, even een camper huren in Limburg en u bent zo op weg naar de Italiaanse zon. Bijkomend voordeel is dat u met zo’n camper toch iets harder mag rijden als met een caravan achter uw auto, iets wat uiteindelijk wel een behoorlijk verschil kan maken in reistijd. Ander bijkomend voordeel is dat u gemakkelijk van staanplaats kunt wisselen, wilt u graag naar een camping een dertigtal kilometer verderop dan is dit geen probleem, spulletjes opruimen, kastjes dicht, route uitstippelen en vertrekken maar. Met een camper is dit geen probleem.

Onbezorgd genieten

Camper huren Brabant betekent vooral onbezorgd genieten. De camper is allrisk verzekerd, al geldt een eigen risico van maximaal de hoogte van de borg. Een IRK afsluiten is ook al niet nodig omdat ANWB Wegenwacht Europaservice mensen helpt die eventueel met pech onderweg te maken krijgen. Eigenlijk hoeft de huurder – indien gewenst- alleen een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten.

Elke reis in een moderne camper

Een camper huren is een prima alternatief voor het kopen van een kampeerwagen. Kopen betekent een behoorlijke investering, al doet de moderne camper tegenwoordig wel veertig jaar dienst en is het dus de investering waard. Huren betekent elke keer opnieuw reizen met een moderne camper, uitgerust met de laatste technologieën en die voldoet aan de gestelde milieueisen. Koop je een camper, dan ben je gezien de investering welhaast verplicht om ook elk jaar met de camper op vakantie te gaan. Bij huren heb je dat uiteraard niet en ben je vrij om elk jaar een andere vakantievorm te kiezen, terwijl in tegenstelling tot aankoop huren wél voor het merendeel van de mensen haalbare kaart is. Nog iets: afhankelijk van de grootte van het reisgezelschap en het land waar je naar toe gaat, pas je de huurcamper aan. Wie koopt moet het jarenlang met dezelfde camper doen. Met z’n tweeën op reis? Dan kies je een kleinere uitvoering, wordt er een familietrip gemaakt dan kies je uiteraard voor de wat grotere modellen.

Kort en langer huren

Vakantiegangers zijn bij Haffkamp niet verplicht om altijd voor langere periode te huren. Haffkamp verhuurt campers zelfs per dag. Wél zijn de huurkosten van een dag huren relatief hoger dan wanneer je voor langere periode huurt. Dit wordt veroorzaakt door de voor de huur al gemaakte opstartkosten. Ook gelden er administratiekosten en is er instructie over hoe op de goede manier met de huurcamper om te gaan. Wie frequent (kort) huurt, kan deze instructie uiteraard overslaan. Er zijn meer argumenten de kortere huur relatief duurder maken. Haffkamp geeft de eerste honderd of tweehonderd kilometer vrij. Huur je voor een dag, dan worden verhoudingsgewijs meer kilometers gemaakt dan als die kilometers uitgesmeerd worden over bijvoorbeeld drie weken. Hoewel de kilometerprijs alleszins redelijk is, is dit toch een aspect om rekening mee te houden bij het bepalen van het vakantiebudget. Bij de prijs die gehanteerd wordt voor het huren van een van de vele campers die Haffkamp aanbiedt, zitten ook de kosten voor schoonmaak en controle als de camper geretourneerd wordt. Ook de volgende huurder wil immers graag met een schone en goed functionerende camper op vakantie. Met andere woorden: mensen die een camper huren om er slechts een nachtje in te slapen, doen er wellicht verstandig aan voor een hotel te kiezen. Vaak blijkt dat dan namelijk een goedkopere optie. In alle andere gevallen geldt dat het huren van een camper maximale vrijheid biedt. In de moderne en meer dan goed onderhouden en altijd jonge campers van Haffkamp geniet iedereen optimaal van een weekendje weg of van een korte of lange vakantie. En zeker in vergelijking met andere vakanties is het beslist niet duur. Of zoals Haffkamp vaak stelt: iedereen kan een prachtige camper huren.