Forster koop camper

Camper huren in Frankrijk

Heeft u altijd al eens een camperreis willen maken, maar behoort het aanschaffen van een camper niet tot uw mogelijkheden? Dan hebben wij de oplossing voor u. Bij ons huurt u een camper en na een mooie vakantie te hebben gehad brengt u de camper gewoon weer bij ons terug.

Droomreis

Wie droomt er niet van om eens met een motorhome door Frankrijk te reizen. Dit land heeft alles te bieden, prachtige steden, alsook bergachtige landschappen en een adembenemende kustlijn. Parijs de stad van de liefde en de Eifeltoren mag u zeker niet overslaan. Ook kan u de prachtige stranden aan de côte d’azur bewonderen. Door een camper te huren in Frankrijk kan je enkel al dit moois bezichtigen en uiteraard komt u op plekken waar u nooit bent geweest. Denk maar aan de haven van Calvi en de rivier de Fango. Dit wordt een echte climax, alleen al wanneer u deze schilderachtige taferelen met eigen ogen aanschouwt. Dat is een waar avontuur. Neem hier dan ook de tijd voor, want haast en spoed, dat is niet aan te raden. Genieten is de boodschap en dat is beter op een eigen tempo.
Dakraam camper

Bent u ook warm gelopen voor een camperreis, en wilt u graag een camper huren in Limburg, Twijfel niet u bent bij Haffkamp campers op het juiste adres, neem eens een kijkje wat wij voor uw droomreis te bieden hebben.

Bon voyage!

Waar u op moet letten?​

Het is zo dat u steeds een huis bij zich heeft. Bekijk het als een compact rijdende woning op wielen. Bij het huren van deze camper, vraagt u ook best na voor hoelang u deze huurt. Het is tenslotte zo als deze verhuurd wordt voor 2 weken, u al een dag verliest met inladen bij het vertrek, een dag om hem te poetsen en terug alles in de oorspronkelijke staat terug te bezorgen. Meestal kan u hem dan ook in de namiddag pas ophalen en bij het terugbrengen is dit vaak in de voormiddag. Maak dus duidelijke afspraken. Elektriciteit is geen probleem, terwijl u rijdt, laat de accu ook op en meestal gaat dit 2 dagen mee. Ook op veel campings is stroom kinderspel, gewoon het snoer uitrollen en in het juiste contact steken. De ene wagen is de andere niet. Sommige mensen willen meer luxe of groter of voor meerdere personen, andere willen het net iets minder overvloedig. Voor ieder wat wils dus, wanneer u een camper huurt in Frankrijk zal u als een vernieuwend individu terug thuiskomen. Bedenk ook dat het leuk is om fietsen mee te nemen, dit is altijd handig, als u even bij een bakker brood wil kopen. Een vouwfiets is tegenwoordig wel in trek. Natuurlijk kan u ook onderweg even met de Camper stoppen om eventueel inkopen te doen. Zo een camper huren in Frankrijk is dus ook nog goed voor u conditie. U kan evengoed eens een fietstochtje maken of zelfs ééntje huren. 
Een chemisch toilet kan u op elke camping leegmaken, zie wel dat u biologisch afbreekbaar middel hebt, want anders is het soms verboden. 
In onze shop vindt u nog veel uitleg omtrent het huren van een camper in Frankrijk en als u op de website haffkamp.eu een kijkje neemt, zal u nog veel andere nuttige ideeën opdoen.

Tips voor onderweg

Zo een camper huren in Frankrijk brengt misschien ook wel wat stress met zich mee. Nu het kan anders als u goed voorbereid bent, vergeet niet dat u tenslotte voor beleving kiest. Met avontuur bedoelen we dus ook dat vaak ook onverwachte omstandigheden kunnen optreden. Een gps is een hype in deze periode van ons bestaan, maar een map (kaart) van Frankrijk is nog beter, want zoeken heeft zijn charmes en zo een gps geeft soms ook de verkeerde routes aan. Neem ook steeds medicatie mee. Bij de apotheker kan u uitleggen wat u van plan bent, deze helpt u dan verder met het nodige aan medicijnen te geven. Nu bent u al een geruster persoon. 
Wat de autosnelwegen betref in Frankrijk is de limiet over het algemeen 130 km/h. Deze snelheid kan ook wijzigen bij slechte weersomstandigheden. In de bebouwde kom is de snelheid beperkt tot en met 50 km/h. Controleer ook vooraleer u vertrekt waar ze tol vragen om te betelen. In Frankrijk zijn er tal van tolwegen, die u ook best kan vermijden. Het is zeker niet slecht om zo een boek te kopen waar veel kamperplaatsen en campings in vermeld staan. Ook kan je dikwijls op erven bij boeren op het platteland vertoeven. Ze zijn super gastvrij en zijn dit ook wel gewoon. U gaat zich dit zeker niet beklagen, nooit was een camper huren in Frankrijk zo verrijkend. 
Bij haffkamp.eu bent u zeker op het juiste adres. Kijk snel en laat u inspireren.