Knaus interieur

Camper huren Duitsland

Opzoek naar een camper huren Duitsland? Dan bent u bij Haffkamp campers op de juiste plek! Wij hebben meer dan 100 campers in de verhuur en zijn met trots een van de grootste camper verhuurders van heel Nederland!

Het geschikte type campers

U bent opzoek naar een camper huren Duitsland maar bent nog zoekende naar welk type camper het beste past bij uw reis vanuit of naar Duitsland? Onze camper specialisten helpen u daar maar al te graag mee! Wij beschikken over een ruim aanbod aan verhuur campers waar u gegarandeerd een geschikte type camper tussen vindt! Of u nu opzoek bent naar: buscampers, compact campers, twee tot 4 persoons campers en zelf 4 tot 6 persoons campers! Ons aanbod is zo groot dat u gegarandeerd uw droomcamper gaat vinden!
Camper weinsberg

Uw campervakantie

U wilt uw camper huren Duitsland, maar maak het u zelf gemakkelijk en huur hem wel bij een Nederlands bedrijf. Wij beschikken over drie vestigingen waaronder één in de plaats Gangelt gelegen net over de grens in Duitsland.

Blijft u tijdens uw vakantie in Duitsland of gaat u een specifieke route rijden? Dat is altijd een goede vraag! Ongeacht wat uw keuze ook mag zijn, onze verhuur campers zijn geschikt voor iedere reis!

Of u nu de richting Berlijn rijd of via Beieren door naar Oostenrijk, onze campers brengen u overal! 

Comfort op wielen

Bij een camper huren Duitsland van Haffkamp campers, kiest u voor top comfort op wielen. Alle campers die wij aanbieden zijn voorzien van de laatste comfort faciliteiten die ervoor zorgen dat u een vakantie heeft die u nooit meer zult vergeten. Hierdoor heeft u uw optimale comfort op wielen. Ongeacht of u nu kiest voor een kleine of een grote camper, onze campers zijn allemaal voorzien van luxe comfortabele bedden, praktisch ingerichte en goed uitgeruste keukens en voorzien van top kwaliteit sanitair.

Nu uw camper huren Duitsland?

taat u op het punt om nu uw camper te gaan huren? Maak dan gebruik van ons prettige verhuur systeem. U kunt eerst nog uw keuze maken uit het type camper dat bij uw behoeftes past. Na het bekijken en vergelijken van de geschikte camper, klikt u verder om de beschikbare campers te zien. Selecteer uw gewenste vertrek en verhuurperiode, kies uw gewenste extra opties en plaats uw reservering. Zo gemakkelijk is het voor een camper huren Duitsland. Wij wensen u dan ook een fijne reis toe!