U wilt een

Camper huren Nederland

Wilt u een camper huren in Nederland? Dan bent u bij Haffkamp Campers aan het juiste adres! Sinds 2010 helpen wij vakantiegangers op weg naar hun bestemming met onze verhuur campers. Of u nu opzoek bent naar een grote of een kleine campers, met meer dan 100 campers in de verhuur vind u gegarandeerd een camper die bij u past.
Uw camper huren in Nederland gaat heel gemakkelijk en snel d.m.v. ons boekingssysteem. U geeft uw gewenste vertrek en terugkomst datum aan, geeft uw wensen omtrent faciliteiten en ons systeem toont u alle beschikbare campers die wij verhuren.

Bekijk eens ons aanbod

Type campers

Bekijk onze verschillende types aan verhuur campers. Of u nu opzoek bent naar een compacte of grote camper, wij hebben voor iets wat wils!

Bekijk alle campers

Bekijk ons gehele camper aanbod aan. Of u nu opzoek bent naar een compacte of grote camper, wij hebben voor iets wat wils!

Start van uw reis

Bij het camper huren in Nederland, kunt u uw reis starten vanaf een van onze locaties. Eerst ontvangt u van ons de benodigde uitleg van de gehuurde camper en haar faciliteiten. Bij vertrek is uw camper volgetankt en klaar om samen met u uw droomvakantie te starten! Uw auto kunt u veilig bij ons achter laten om daarna u vakantie te starten! Wij beschikken over een afsloten beveiligde parkeerplaats, zodat uw auto veilig op u staat te wachten bij terugkomst.

Uw bestemming

Is uw bestemming al bekend? U wilt uw camper huren in Nederland, maar is de bestemming wel Nederland? Of reist u naar Duitsland of reist u toch de zon opzoeken in zuid Europa in bijvoorbeeld Spanje? Alle bestemmingen zijn mogelijk als camper huren Nederland voor u een mogelijkheid is. Een camper biedt u alle vrijheid om uw eigen route en bestemmingen te bepalen! Al onze campers zijn maximaal 2 jaar oud en zijn van alle gemakken voorzien om u veilig en comfortabel op weg te sturen!

Uw terugkomst van uw camper huren Nederland

Dan brengt u op de afgesproken datum de camper terug naar ons en na een controle ‘rondje’ om de camper en een goede kop koffie, kunt u uw terugreis naar huis vervolgen! Overtuigd van het camper huren in Nederland bij Haffkamp campers? Neem dan eens een kijkje op onze verhuur pagina en ontdek welke type campers wij allemaal te bieden hebben!

Drie locaties

Onze vestigingen

Laat u inspireren en informeren over uw ideale vakantie bij een van onze drie vestigingen.

Vestiging Sittard

Bezoek onze vestiging in Sittard en laat u informeren over ons keuze aanbod.

Vestiging Randstad

Bezoek onze vestiging in Berkel en Rodenrijs en laat u informeren over ons keuze aanbod.

Vestiging Duitsland

Bezoek onze vestiging in Duitsland en laat u informeren over ons keuze aanbod.