Goedkope camper huren?

U wilt een goedkope camper huren? Dan bent u hier op het juiste adres!
Met meer dan 100 campers in de verhuur zijn wij met trots een van de grootste camper verhuurders van heel Nederland!

Type goedkope camper huren

U wilt een goedkope camper huren maar weet nog niet precies welk type bij u past?

In dit geval helpen onze specialisten u graag verder! Met ons ruime aanbod aan verhuur campers, hebben wij keuze voor iedere portemonnee! Ook als u opzoek bent naar een goedkopere camper!

Wij bieden een breed scala aan verhuur campers aan, van kleine tot grote campers! Ons aanbod varieert van: buscampers, compact campers, twee tot 4 persoons campers en zelf 4 tot 6 persoons campers! Allerlei verschillende campers om voor ieder een geschikte camper te vinden!

De droom camper voor iedere reis

Uw wilt graag op vakantie en daarom wilt u een goedkope camper huren. Of u nu in Nederland blijft of de grens over steekt, met onze campers huurt u vrijheid! Ongeacht wat uw bestemming dan ook is, alle bestemmingen zijn mogelijk met een van onze verhuur campers.

Geniet van de bergpassen in de Alpen of rijd door de smalle straatjes van een van de vele dropjes in Italië. Onze campers brengen u waar u maar wilt!

Waar u ook maar naar toe gaat, onze campers helpen u met uw droomreis!

Optimaal comfort

Ook bij een goedkope camper huren, bieden onze campers u het optimale comfort!

Al onze verhuur campers zijn voorzien van top kwaliteit aan comfort. Ongeacht of u een groot of een kleiner budget hebt, al onze campers zijn uitgerust om u te voorzien van een onvergetelijke vakantie.

Lekker koken in de camper? Geen enkel probleem, al onze campers zijn voorzien van nette keukens waar u uw heerlijke maaltijden kan bereiden. Slapen als een roosje? Dat doet u een van onze heerlijke comfortabele bedden! 

Nu een goedkope camper huren?

Bent u overgehaald om nu een camper te huren? Maak dan gebruik van ons gemakkelijke verhuur systeem.

Maak uw keuze uit een van onze voordelige types campers die volledig voldoet aan uw wensen. Vervolgens klikt u verder om onze beschikbare campers te zien. Door aan te geven wat uw gewenste vertrek datum en huurperiode is berekend ons systeem voor u uw verhuur prijs. Vervolgens krijgt u nog enkele extra mogelijkheden om bij het huren van uw camper toe te voegen.

Een camper huren is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Het team van Haffkamp wenst u een fijne vakantie! 

goedkope camper huren bij rivier