Alkoven camper forster

Goedkope camper huren?

U wilt een goedkope camper huren? Dan bent u hier op het juiste adres! Met meer dan 100 campers in de verhuur zijn wij met trots een van de grootste camper verhuurders van heel Nederland!

Type goedkope camper huren

U wilt een goedkope camper huren maar weet nog niet precies welk type bij u past? In dit geval helpen onze specialisten u graag verder! Met ons ruime aanbod aan verhuur campers, hebben wij keuze voor iedere portemonnee! Ook als u opzoek bent naar een goedkopere camper! Wij bieden een breed scala aan verhuur campers aan, van kleine tot grote campers! Ons aanbod varieert van: buscampers, compact campers, twee tot 4 persoons campers en zelf 4 tot 6 persoons campers! Allerlei verschillende campers om voor ieder een geschikte camper te vinden!

De droom camper voor iedere reis

Uw wilt graag op vakantie en daarom wilt u een goedkope camper huren. Of u nu in Nederland blijft of de grens over steekt, met onze campers huurt u vrijheid! Ongeacht wat uw bestemming dan ook is, alle bestemmingen zijn mogelijk met een van onze verhuur campers. Geniet van de bergpassen in de Alpen of rijd door de smalle straatjes van een van de vele dropjes in Italië. Onze campers brengen u waar u maar wilt! Waar u ook maar naar toe gaat, onze campers helpen u met uw droomreis!

Optimaal comfort

Ook bij een goedkope camper huren, bieden onze campers u het optimale comfort! Al onze verhuur campers zijn voorzien van top kwaliteit aan comfort. Ongeacht of u een groot of een kleiner budget hebt, al onze campers zijn uitgerust om u te voorzien van een onvergetelijke vakantie. Lekker koken in de camper? Geen enkel probleem, al onze campers zijn voorzien van nette keukens waar u uw heerlijke maaltijden kan bereiden. Slapen als een roosje? Dat doet u een van onze heerlijke comfortabele bedden!

Nu een goedkope camper huren?

Kamperen, u kunt een tent kopen. Dit is waarschijnlijk de goedkoopste optie. U koopt een tent, een luchtbed en een slaapzak, u neemt de auto en vertrekt. Puur natuur, maar eigenlijk is comfort en privacy dan wel ver te zoeken. U kunt ook kiezen voor een caravan, hierbij wordt het rijden bij veel automobilisten al een uitdaging, laten we het nog maar niet hebben over het parkeren van de caravan op de camping. Kies voor gemak, even een goedkope camper huren en u bent zo op weg naar de Italiaanse zon. Bijkomend voordeel is dat u met zo’n camper toch iets harder mag rijden als met een caravan achter uw auto, iets wat uiteindelijk wel een behoorlijk verschil kan maken in reistijd. Ander bijkomend voordeel is dat u gemakkelijk van staanplaats kunt wisselen, wilt u graag naar een camping een dertigtal kilometer verderop dan is dit geen probleem, spulletjes opruimen, kastjes dicht, route uitstippelen en vertrekken maar. Met een camper is dit geen probleem. Een goedkope camper huren kan al vanaf 350 euro per week. Dit is in het actieseizoen wanneer u 4 weken of langer reist de goedkoopste camper van Europa. De goedkope camper die u huurt is splinternieuw of maximaal 2 jaar oud en we staan 24 uur per dag voor u klaar als er vragen zijn. Veel onbezorgde kilometers gegarandeerd !!! Kijk eens bij het huuroverzicht.

Bent u ook warm gelopen voor een camperreis, en wilt u graag een goedkope camper huren of kopen, Twijfel niet u bent bij Haffkamp campers op het juiste adres, neem eens een kijkje wat wij voor uw droomreis te bieden hebben. Kom naar Sittard, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Berkel en Rodenijs.

Onbezorgd genieten

Een goedkope camper huren betekent vooral onbezorgd genieten. De camper is allrisk verzekerd, al geldt een eigen risico van maximaal de hoogte van de borg. Een IRK afsluiten is ook al niet nodig omdat ANWB Wegenwacht Europaservice mensen helpt die eventueel met pech onderweg te maken krijgen. Eigenlijk hoeft de huurder – indien gewenst- alleen een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten. Dat alles vanaf 350 euro per week

Een nieuwe moderne en goedkope camper kopen

Een goedkope camper kopen is een prima alternatief. Forster is ons A merk voor een B prijs. Naar onze mening een goedkope camper met beste prijs kwaliteit verhouding. Kopen betekent toch nog vanaf 50.000 euro en is een behoorlijke investering, al doet de moderne camper tegenwoordig wel veertig jaar dienst en is het dus de investering waard. Een Forster uitgerust met de laatste technologieën en die voldoet aan de gestelde milieueisen. Koop je een camper, dan ben je gezien de investering welhaast verplicht om vaker met de camper op vakantie te gaan. Wie koopt wilt er ook vele weken plezier van beleven. In de stalling is het zonde. Voordeel van de goedkope camper van Forster zijn: houtvrije opbouw, veel opties al in standaard prijs zoals 2e garagedeur, afzuigkap, bedombouw, hefbed elektrisch, hoogte instelbaar bed, lage instap en deur met raam en centrale vergrendeling.

Kort en langer huren

Vakantiegangers zijn bij Haffkamp niet verplicht om altijd voor langere periode te huren. Haffkamp verhuurt goedkope campers zelfs per dag. Wél zijn de huurkosten van een dag huren relatief hoger dan wanneer je voor langere periode huurt. Dit wordt veroorzaakt door de voor de huur al gemaakte opstartkosten. Ook gelden er administratiekosten en is er instructie over hoe op de goede manier met de huurcamper om te gaan. Wie frequent (kort) huurt, kan deze instructie uiteraard overslaan. Er zijn meer argumenten de kortere huur relatief duurder maken. Haffkamp geeft de eerste honderd of tweehonderd kilometer vrij. Huur je voor een dag, dan worden verhoudingsgewijs meer kilometers gemaakt dan als die kilometers uitgesmeerd worden over bijvoorbeeld drie weken. Hoewel de kilometerprijs alleszins redelijk is, is dit toch een aspect om rekening mee te houden bij het bepalen van het vakantiebudget.

Prijs van een goedkope camper huren

De prijs is vanaf 350 euro per week. Bij de prijs die gehanteerd wordt bij “bereken uw prijs” voor het huren van een van de vele campers die Haffkamp aanbiedt, zitten ook de kosten voor schoonmaak en controle als de camper geretourneerd wordt. Ook de volgende huurder wil immers graag met een schone en goed functionerende camper op vakantie. Met andere woorden: mensen die een camper huren om er slechts een nachtje in te slapen, doen er wellicht verstandig aan voor een hotel te kiezen. Vaak blijkt dat dan namelijk een goedkopere optie. In alle andere gevallen geldt dat het huren van een camper maximale vrijheid biedt. In de moderne en meer dan goed onderhouden en altijd jonge campers van Haffkamp geniet iedereen optimaal van een weekendje weg of van een korte of lange vakantie. En zeker in vergelijking met andere vakanties is het beslist niet duur. Of zoals Haffkamp vaak stelt: iedereen kan een prachtige camper huren. Met vestigingen in Sittard, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Berkel en Rodenrijs is er altijd een Haffkamp team voor u klaar.