Uw camper in top conditie!

Voor het beste onderhoud aan uw camper.

Controle op 400 punten.

Wij controleren u camper van A tot Z.

Ons hele team heeft een passie voor campers en u kunt bij ons de terecht voor o.a:

 

Camper APK en onderhoud!

Een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt, verse filters en olie, een distributieriem vervangen. Of het nu een Fiat, Renault, Mercedes, Ford of Volkswagen camper is. We verzorgen alles in een keer, zo heeft u één aanspreekpunt en kunt u weer zorgeloos op vakantie.

  

Verwarming of boiler defect?

De Truma en Alde systemen zijn onderhoudsarme verwarmingen met boiler functies. Totdat deze ineens niets meer doet. Laat deze systemen door ons nakijken en jaarlijks reinigen voor een optimale werking.

 

Satelliet schotel werkt niet?

De schotel gaat niet omhoog, gaat niet omlaag of krijgt geen zenders? Dan wordt het tijd om met onze werkplaats contact op te nemen. We repareren o.a. Oyster, Maxview, Satenne en Teleco.

 

Vochtmeting in uw camper

Een vochtmeting is het belangrijkste voor de duurzaamheid van uw camper. Een camper heeft een levensduur bij goed onderhoud van 30-40 jaar. Een vochtmeting voorkomt tijdig hoge onkosten bij lekkages.

 

Camper stalling en aan huis service

Uw camper kan na uw vakantie bij ons kosteloos gestald worden totdat het onderhoud klaar is. Ook kunnen wij uw camper ophalen of u thuis weer afzetten. Voor kleine reparaties kunt wachten in onze koffie corner. 

 

Montage van extra’s

Wij kunnen uw camper voorzien van een waterpas E&P level systeem, een zonnepaneel, een trekhaak, een fietsendrager, een airco, bearlock en andere extra opties naar wens.

  

Houtwerkzaamheden

Heeft u een beschadiging in uw aanrechtblad? Of een vervelende deuk in uw vloer? Wilt u een extra kastje in de camper? Ook voor dit hebben wij specialisten in ons bedrijf.

 

Elektronica controleren:

U heeft een rijdend huis met veel elektronica. Heeft u een storing, een slechte accu of een onverklaarbaar defect? We kunnen de elektronica in de camper zoals de accu’s, de Schaudt controller, boordcomputer doormeten en een diagnose stellen. Ook hiervoor kunt u terecht bij onze werkplaats.

 

EP-hydraulisch camper level systeem installeren:

Binnen 1 minuut uw camper waterpas en stabiel, dat kan met hydraulische steunpoten. Wij leveren en installeren op maat voor elke camper. Laat u verrassen door een demonstratie. Ook met afstandbediening mogelijk.

 

 

Vrijblijvend een afspraak?

Wij helpen u graag met onderhoud of andere werkzaamheden.
Maak gemakkelijk een afspraak via onze contactpagina.