MORELO VOORRAAD MODELLEN

MORELO First Class Reisemobile uit Schlüsselfeld “MADE in Germany”. We kunnen zeggen: “Es ist etwas besonderes”. De Duitse degelijkheid kunnen wij, als dienstverlenend importeur in Nederland, toegevoegde waarde aan uw camper geven. Van uw camper op maat heeft u tientallen jaren lang plezier.  MORELO is het topsegment in de camper branche en heeft als concurrenten Concorde en Phoenix. 

Lees verderContact opnemen

Voorraad modellen

 

Prijzen zijn excl. BTW en excl. BPM

 

Onafhankelijk merk

MORELO’s is een onafhankelijk merk en onderscheid zich in de gekozen technische oplossingen als het gaat om isolatie, verwarming, techniek en personalisatie mogelijkheden. Bij Haffkamp kunt u de hoogwaardige kwaliteit bekijken. MORELO is verkrijgbaar van 7,39 tot 12.00 meter lengte. Max. gewicht van 5.200kg tot 15.000kg. De gebruikte chassis onder de camper zijn de Iveco Daily, Iveco Eurocargo en Mercedes Atego. Basisprijs voor een MORELO Home ligt vanaf 140.000 euro excl. de BPM.

MORELO wordt geheel op wens van de klant geconfigureerd en krijgt een personal touch bij Haffkamp Campers. Wij verzorgen voor u de aftersales, service, invoer, kenteken registratie, inbouw van speciale wensen zoals E&P- Levelsysteem, VB-air Luchtvering, Vol-automatische satelliet systeem met TV’s (geschikt voor canaal digitaal), extra koeling in de zomer of in uitbreiding van uw energie behoefte in de camper om volledig vrij en onafhankelijk te kunnen staan.

Wat is MORELO eigenlijk?

Wat is MORELO eigenlijk? Het woord staat voor kwaliteit en design en behoort tot de beste ter wereld. In MORELO vindt u terug de woorden Mobile + Reimann + Lohner. De namen van de 2 directeuren die uit de praktijk komen en een MORELO vanuit hun praktijkervaring opbouwen. MORELO is meer dan een begrip in Europa en is hierdoor uniek. Het merk is ontstaan omdat het beste nog beter kan en de heer Reimann het doel heeft om het beste nog beter wilt maken.

AVV Recreatie

Haffkamp Holidays is gespecialiseerd dealer van Knaus, Weinsberg & Morelo campers. Wij bieden een ruim assortiment en de mogelijkheid om een camper te testen/huren alvorens u hem aanschaft. De verhuur campers zijn nooit ouder dan 2 jaar.