Welkom bij Haffkamp Campers

Randstad

Haffkamp Campers Randstad is een full-service camper bedrijf, waar u terecht kunt voor huren en kopen van de nieuwste luxe campers (2 tot 5 personen). Als enige dealer in Nederland bieden wij campers van Forster uit Duitsland aan. Een jong en innovatief camperbedrijf met oog voor design maar met campers passend in ieders budget. Tevens bieden wij onderhoud en stalling aan. Kom gerust eens langs in onze showroom, onze medewerkers staan voor u klaar. U vind onze showroom op de Noordeindseweg 330-334, 2651 LM in Berkel en Rodenrijs

Bekijk eens ons aanbod

Verhuur

Bekijk ons ruime aanbod aan verhuur campers. Of u nu opzoek bent naar een compacte of grote camper, wij hebben voor iets wat wils!

Verkoop

Bekijk ons ruime aanbod aan verkoop campers. Of u nu opzoek bent naar een compacte of grote camper, wij hebben voor iets wat wils!

Een camper kopen of toch eerst huren?

Haffkamp Campers Randstad heeft verschillende soorten en maten campers in het assortiment voor zowel de verhuur als verkoop. Van grote luxe integraal campers tot compacte half-integraal en buscampers, voor ieder wat wils! Onze medewerkers hebben zelf ervaring met “camperen” en geven u graag advies op maat.

Drie locaties

Onze vestigingen

Laat u inspireren en informeren over uw ideale vakantie bij een van onze drie vestigingen.

Vestiging Randstad

Bezoek onze vestiging in Berkel en Rodenrijs en laat u informeren over ons keuze aanbod.

Vestiging Sittard

Bezoek onze vestiging in Sittard en laat u informeren over ons keuze aanbod.

Vestiging Duitsland

Bezoek onze vestiging in Duitsland en laat u informeren over ons keuze aanbod.

Neem contact op